PRIRODNI AKTIVNI BILJNI LOSION ZA NOVI RAST KOSE


Uništava sva kožna i gljivična oboljenja, odstranjuje perut i masnoću, alopeciju, sporijazu, seboreju suvu i masnu, zaustavlja dalje opadanje kose, osposobljava koren i pospešuje novi rast kose.
Upotreba biljnog losiona:
Treba kvasiti 3 do 5 puta na dan celu glavu, a mesta gde nema kose i više puta. Svaki put jagodicama prstiju trljati oko 3 minuta, da bi losion dospeo do korena kose. Na glavu treba staviti plastičnu kapu za kupanje ili kesu, obavezno noću, a i po danu kad god je to moguće, da bi se vlažnost zadržala što duže. Na potpuno ćelava mesta staviti gazu, ili pamučnu krpu natopljenu biljnim losionom, da bi se losion zadržao na koži.
Kosa počinje rasti nakon 20-30 dana. Ima slučajeva pre kao i nešto kasnije da kosa niče kod svih osoba gde je koren živ. Kosu prati svakih 15 dana dečijim bebi sapunom, ili bebi šamponom. Terapija traje 5 meseci, a kod nekih slučajeva i nešto duže.
Za sve bliže informacije o upotrebi biljnog losiona obratiti se proizvođaču.

 
     
U ponudi je novi proizvod za sede kose i sampon Goricin za novi rast kose, GORICIN,Srbija, Telefoni : +381(14) 35-35-571, +381(63)75-22-143